Signature room

I våre Signature rom bor du svært komfortabelt på 24-26m² med store vinduer som slipper inn både rause mengder lys, den rene luften og lydene fra skogen.

Rommet er innredet med tregulv og tapet i behagelige farger som hjelper deg med å finne hvilepulsen. Baderommet gir umiddelbar spafølelse med fossefalldusj, flislagte flater og luksuriøse innramming. Her er det plass til maks to personer, men det er mulighet for connecting room. Frokost serveres i 3. etg i Brasseriet.

 

Signature view

I et Signature View-rom bor du både høyt og komfortabelt på 24-26m² femte etasje og oppover. Det betyr at du får en ekstra god utsikt gjennom de store vinduene.

Her våkner du med utsikt ut over trekronene som omkranser The Well. Rommet er da også innredet med tregulv og tapet i lune, behagelige farger som gjør det enkelt å senke skuldrene. Baderommet gir umiddelbar spafølelse med sin avslappende fossefalldusj, flislagte flater og luksuriøse innramming. Her er det plass til maks to personer, men det er mulighet for connecting room. Frokost serveres i 3. etg i Brasseriet.

 

Signature Cove

Signature Cove rommene tilbyr generøse gjesteopplevelser med sine 24m². I likhet med andre romtyper er også disse rommene utsmykket i behagelig farger og med eksklusive materialer.

Det mest iøynefallende med disse helt spesielle rommene er likevel den midtstilte sengen og det luftige karnappet med sjeselong. Det gir deg virkelig muligheten til å nyte utsikten mot den fantastiske skogen som omkranser The Well. Se bare for deg en magisk stund her mens solen står opp, eller når mørket senker seg over skogen.Her er det plass til maks to personer. Frokost serveres i 3. etg i Brasseriet.

 

Deluxe-rom

Blir du vår gjest i et Deluxe-rom bor du særdeles komfortabelt på hele 37-40m². Likevel vil du få følelsen av å være en del av noe enda større med de stor vinduene som slipper inn rikelig med lys og luft.

Kanskje våkner du til og med av fuglekvitter? Rommet er innredet med mørke tregulv, nedtonede fargevalg og smakfullt interiør slik at du enkelt kan finne hvilepulsen. Også her har badet fossefalldusj og en behagelig King Size-seng fra Wondeland. Her er det plass til maks to personer. Frokost serveres i 3. etg i Brasseriet.

 

Junior-suiter

I våre delikate junior-suiter på 42 – 47m² bor du luksuriøst med en fantastisk utsikt som strekker seg utover den omkringliggende skogen.

Disse majestetiske junior-suitene fra femte etasje og oppover har ekstra god plass, og med et separat soverom ligger forholdene til rette for en eksklusiv hotellopplevelse.Her er det plass til maks to personer. Frokost serveres i 3. etg i Brasseriet.

The Well Suite

Velkommen til det beste The Well har å tilby. Den lekre suiten på 72m² i 7.etasje sørger for å sette rammen for et helt unikt opphold.

Vår ikoniske suite består av en egen romslig stue med TV og separat soverom med fransk balkong. Gjennom de store vindusflatene har du utsikt over tretoppene som omkranser The Well. Baderommet gir en ekstra spa-opplevelse med et stort, rundt badekar og fossefallsdusj med plass til to. Frokost serveres i 3. etg i Brasseriet.

 

Kontakt oss

Kontakt oss

Fornavn
Etternavn

For gruppebestillinger ta gjerne kontakt med oss og vi skreddersyr et opphold!