Nordens største og mest eksklusive spa og badehus

The Well, kun 15 minutter fra Oslo på Kolbotn, er et paradis for voksne. Det er anerkjent av internasjonale tidsskrifter som et av verdens beste spa og badehus. Omgitt av skog tilbyr The Well fred, avslapning og revitalisering. Med minimalistisk design og luksuriøse materialer på over 20 000 kvadratmeter.

Her kan du oppleve 11 ulike bassenger, 15 saunaer og dampbad, mer enn 100 dusjer, behandlingsrom, lounger, barer, restauranter, og hotell.

The Well er et sted hvor kropp og sjel kommer i harmoni, og det er valgfritt å bade med eller uten badetøy. Det er kun tillatt å benytte The Wells eget, spesialutviklede badetøy. Badetøyet er utviklet for å tørke raskt og dermed unngå vannsøl. Du kan kjøpe badetøy i resepsjonen og det kan selvfølgelig benyttes i anlegget ved gjenbesøk.

 

Kontinentale badetradisjoner

The Well er bygget på kontinentale badetradisjoner med naturlig nakenhet.

Du kan godt bruke badetøy, *men i badstuer og dampbad er det ikke tillatt med badetøy. I sauna & dampbad kan du velge å dekke deg til med et håndkle eller en pesthemal.

Åpent: Mandag – søndag kl. 10:00 – 22:00

* Hver tirsdag er badetøysdag på The Well. Badetøy er da obligatorisk hele dagen.

Resepsjon, garderobe, hygiene og trivsel:

Ved ankomst til The Well, sjekker du inn i resepsjonen og får utlevert et elektronisk armbånd. Garderobene er separate for kvinner og menn, og du bruker det elektroniske armbåndet til å låse opp skapene. Etter en grundig kroppsvask i garderobedusjene, tar du på deg badekåpe og badetøfler og går videre til anlegget.

I anlegget må du følge hygienereglene, inkludert dusjing uten badetøy før besøk i badstuer og dampbad. Trivselsreglene, som inkluderer forbud mot mobilbruk, støyende atferd og seksuell aktivitet, må også overholdes.

Behandling

På The Well er der 25 behandlingsrom. Sett prikken over i-en på spadagen din med en behandling i behandlingsavdelingen. Se vår behandlingsmeny og finn en behandling som passer deg. https://thewell.no/behandling/

Sauna

Opplev et stort utvalg av saunaer på The Well. Velg mellom behagelig varme for en avslappende effekt eller brennhete saunaer som setter i gang blodsirkulasjonen. Varmen i saunaene varierer fra behagelige 40 grader til nærmere 100 brennhete grader. Det finnes også flere helsemessige fordeler med sauna.

Bassenger & dusjer

Vann har en beroligende effekt på kroppen. Senk deg ned i et basseng med behagelig, varmt vann eller nyt at vannet strømmer over kroppen din fra en av de mange dusjene. På The Well kan du oppleve 9 forskjellige varme bassenger fra 32 grader, kaldkulp, og over 100 forskjellige opplevelsesdusjer.

Dampbad

Prøv den sanserike opplevelsen av et dampbad. Høy luftfuktighet, varme og behagelig duft, i tillegg til vakkert interiør gjør et besøk i et av The Wells dampbad til et must. Damp er sentralt i mange badetradisjoner og det har en rekke gode effekter på kroppen. I dampbadet dekkes huden av kondensert vann slik at porene åpner seg og huden blir silkemyk. Damp har også en svært positiv påvirkning på luftveiene

Japansk badehus

I Japan er baderitualer en sentral del av folks hverdagsliv, og å bade anses som en egen seremoni. Opplev japansk badekultur i det Japanske badehuset på The Well. Opplev tradisjonell, japansk badekultur på The Well. I Japan anser man baderitualer som en seremoni der man både renser kroppen og sjelen, og baderitualer er en sentral del av folks hverdagsliv.

På The Well kan du utføre de samme baderitualene som i Japan når du besøker det japanske badehuset.

Hamam

Varme, damp, skrubb og massasje er hjørnesteinene i Hamam. Ritualet har sine røtter fra Sentral-Asia og var blant annet populært i de romerske termene i det gamle Romerriket.

Ritualer

Delta på aufguss og andre ritualer som arrangeres i saunaene og dampbadene på The Well. Ritualene er hentet fra badetradisjoner over hele verden slik at du kan oppleve en verden av velvære på Nordens største spa. Vi har en rekke spennende ritualer som arrangeres i badstuene og dampbadene på The Well hver dag. Ritualene er hentet fra badetradisjoner over hele verden slik at du kan oppleve en verden av velvære her på Nordens største spa.

Nordisk klima & utespa

Kombinasjonen av varme og kulde har en rekke helsefordeler, og det nordiske kjølige klima intensiverer opplevelsen av varmen inne i spaanlegget på The Well.

Vi anbefaler derfor at du går ut i den friske luften i løpet av ditt besøk hos oss – kanskje det også frister med et bad i utebassenget eller å synke ned i varme bobler i en jacuzzi?

 

Wellness lounge

Åpent hver dag fra kl. 10:00 – 22:00

Ved hovedbassenget i spa ligger Wellness Lounge. Her serverer vi småretter & snacks, samt et bredt utvalg drikkevarer.

Kontakt oss

Kontakt oss

Fornavn
Etternavn